Najnovšie recenzie zo sekcie Antiparazitiká pre mačky
- nic
Ešte sme obojok dlho netestovali, ale zatiaľ to vyzerá tak, že je funkčný a nejdú na mačku kliešte ako predtým. Obojok je silne aromatický, preto tí, čo majú alergie, môžu mať zo začiatku problém v prítomnosti mačky s týmto obojkom.
- Účinný
- Trocha problémová aplikácia
Dobre
Stop kliešťom a blchám-super
Dobry zalozny prostriedok na odstranovanie kliestov
- Macky sa boja vóne
Dobrý pri odstráňovaní kliešťov.
Margus Biocide antiparazitární obojek kočka 42cm
Pridané: 28. augusta 2020
(naposledy upravené 14. septembra 2020)
Zakúpený v MALL.SK
odkedy ho kocurik ma tak ešte memal kliešte
Biocid 0,4 % spray 250 ml
Pridané: 22. augusta 2020
(naposledy upravené 22. augusta 2020)
Zakúpený v Najlekaren.eu
- Ne účinkuje proti múch.
- častejšia frekvencia použitia
- Super produkt na kliešte
- Odporúčam pre každeho
- dobrá alternatíva
mačky sú bez kliešťov
Šampón je výborný pre mačky, ktoré sa nechcú kúpať. Mačičky mali po ňom krásnu čistú srsť s jemnou vôňou. Myslím, že sčasti účinný aj ako repelent. Mačičky majú menej kliešťov.
- K výberu produktu ma oslovil návod a predpokladaný účinok. Mačka má 2 kliešte hore na hlave už minimálne mesiac. Strieknuť v jej prípade 3 x kolmo ! na postihnuté miesto znamená oveľa viac ako silno útočná vystrašená reakcia. Nepodarilo sa mi to - aj napriek tomu, že som si pomohla obaliť ju do deky, alebo z tašky nechať vyčnievať len jej hlavu. Keby nepočula zvuk streknutia, zvládla by som to s ňou. 1. neschopnosť využiť návod streknutia, 2. pozdĺž položenou umelou pinzetou sa hlbšie ponorené kliešte nedali ani zachytiť - "len pohladiť". Suma produktu nedosahovala ani 10.- €, ale s poštovným, dobierkou to bolo nad 15.- € čo je len 34 x viac ako môj vdovský a starobný dôchodok spolu. Mačke to nevysvetlím, ja sa s tým musím zmieriť, alebo niekomu 99,5 % nevyužitý produkt darovať - príkladne aj Vašim prostredníctvom.
K výberu produktu ma oslovil návod a predpokladaný účinok. Mačka má 2 kliešte hore na hlave už minimálne mesiac. Strieknuť v jej prípade 3 x kolmo ! na postihnuté miesto znamená oveľa viac ako jej útočná vystrašená reakcia. Nepodarilo sa mi to - aj napriek tomu, že som si pomohla obaliť ju do deky, alebo z tašky nechať vyčnievať len jej hlavu. Keby nepočula zvuk streknutia, zvládla by som to s ňou. 1. neschopnosť využiť návod streknutia, 2. pozdĺž položenou umelou pinzetou sa hlbšie ponorené kliešte nedali ani zachytiť - "len pohladiť". Suma produktu nedosahovala ani 10.- €, ale s poštovným, dobierkou to bolo nad 15.- €, čo je len 34 x viac ako môj vdovský a starobný dôchodok spolu. Mačke to nevysvetlím, ja sa s tým musím zmieriť, alebo niekomu 99,5 % nevyužitý produkt darovať - príkladne aj Vašim prostredníctvom.
zatial sme neskusali
Veľká spokojnosť s týmto obchodom
- Bezpečné odstránenie kliešťa
šampon došiel rozbitý, vysypaný v škatuli, neskúšali sme ho, ale vonia veľmi dobre.
Zobrazujem 141 - 160 zo 264 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...14 Ďalšie »