Najnovšie recenzie zo sekcie Antiparazitiká pre mačky
- Vyhodou je, ze obojok ma zarezy, a ak by sa macicka zavadila niekde, roztrhne sa...a prijemne vonia
Neucinkuje. Aj hned po nasadeni obojku mal kliesta (a to ho mal par dni pred pustenim do zahrady). A aj po par dnoch hned dvoch blizko pri obojku...zial, vratim sa k "chemii", nech po kazdom vylete na luku nevyberam klieste.
Ochrana super
Vobec to neučinkuje a ešte ma aj blchi čo doteraz nemal
Je to presne to, čo som hľadala, dľžka pre dospelú mačku akurát, rôzne farby, proste super. Odporúčam.
- Neúčinné
Príjemná vôňa a spĺňa funkciu
- Dlžka učinosti
- Zdá sa že účinkuje aj proti klieštom, aspońže od aplikácie pred 4 dńami už domov kliešte mačky nedoniesli
- Verím, že splní očakávania.
- Produkt je už odskušaný a super funguje
- Veľmy,ľahko a bezpečne sa dá odstrániť kliešte
- Nádherná vôňa, moje mačky krásne voňajú,blchy a kliešte som zatiaľ nezbadala uvidíme keď sa sezónna začne naplno. Odporúčam už len pre príjemnú vôňu.
- Mačka si na obojok hneď zvykla, proti kliešťom zatiaľ funguje.
S pipetou som spokojná,látka je silno aromatická, snáď bude aj účinkovať.. Cena je primeraná a dostupná..
Nemozem hodnotit, objednala som prvykrat a nazov je zavadzajuci. Neprecitala som si poriadne cely popis, takze obojok je ucinny len na blchy a proti kliestom nie. Takze moja investicia bude dvojnasobna.
- Zvysena viditelnost
- Rychly ucinok
Super vec. Kliešťa vyberiete veľmi ľahko aj s hlavičkou.
- Dobra kvalita
- Dodane na čas
Zobrazujem 161 - 180 zo 264 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...14 Ďalšie »